• APAC VTC Woerden Heren 1 start met nederlaag
  Op zaterdag 24 september is de volleybalcompetitie gestart voor VTC Woerden Heren 1. Een thuiswedstrijd tegen VV Amsterdam stond op het programma.
   
  Eindelijk was het zover. Na een lange voorbereiding en vele oefenwedstrijden, mocht het nieuwe team van VTC Woerden Heren 1 aantreden tegen VV Amsterdam. Onder leiding van trainer Marco Bouwman wist het team wat ze moesten doen. Enthousiasme, strijd en 100% geven moesten de ingrediƫnten zijn voor een overwinning.
   
  De wedstrijd ging fel van start, Amsterdam werd meteen onder druk gezet door een goede servicedruk en harde aanvallen. Met een voorsprong van 9-1 in het begin van de 1e set liet VTC meteen zien waar ze toe in staat zijn. Toch ging de set verloren met 24-26. De tweede set werd gewonnen met 25-20, een degelijke en stabiele set voor de Woerdenaren. De derde set was een set waar het spel niet soepel verliep, veel persoonlijke fouten en weinig strijd. Stand 17-25 in het voordeel van Amsterdam. De vierde set was spannend, deze diende gewonnen te worden om een vijfde set te spelen. Dit gebeurde gelukkig ook, een 27-25 zorgde voor een vijfde set. In deze set kwam VTC zwak uit de startblokken, er werd met 8-4 gewisseld van kant. De set eindigde in het voordeel van Amsterdam en daarmee ook de wedstrijd. Eindstand 2-3.
   
  APAC VTC Woerden Heren 1 heeft een mooi affiche afgegeven aan een volle Thijs van de Polshal. Het team wil kampioen worden en zal daar weer hard voor gaan trainen. Volgende week speelt het team in Haarlem tegen Spaarnestad.