• Meisjes A1 wint eerste competitiewedstrijd

  Wij speelden onze eerste wedstrijd tegen VV Utrecht ma3. Tijdens het inspelen en inslaan werd al snel duidelijk dat dit team geen partij zou worden voor ons. We gingen erin met de gedachte snel klaar te zijn en met de 4-0 overwinning naar huis te gaan.

  De eerste set was na 10 minuten gespeeld. Met een aantal lange service series en weinig fouten was de stand 25-2.

  De tweede set begon met een aantal wissels. We maakten wat meer fouten, waardoor de tegenstander meer punten kreeg dan de eerste set. Weer met een paar goede service series sleepten we de set binnen met 25-11. 

  De derde set begonnen we weer met een andere opstelling. Deze set verliep ook iets minder soepel dan de eerste, met wat meer fouten en een geblesseerde. We wisten uiteindelijk de set weer te winnen met 25-11. 

  De laatste set werd er weer veel gewisseld en we konden goed ons eigen spel spelen. Weer waren er veel goede service series en een aantal mooie aanvallen. Hierdoor wonnen we ook de laatste set met 25-3. 

  We hebben onze eerste wedstrijd erg makkelijk en snel (55 minuten) met 4-0 gewonnen. We hopen dit vol te kunnen houden de aankomende weken! 

  Liefs, 

  Ma1