• De tweede wedstrijd van het seizoen speelde we thuis tegen Go ’97 MA1. Tijdens het inslaan vonden we ze niet heel sterk en we verwachtten, ook doordat we de vorige wedstrijd zo makkelijk hadden gewonnen, dat we deze wedstrijd ook met 4-0 zouden winnen.

  Go ’97 begon in de eerste set met een goede service. We hadden twee ketsers en stonden daardoor 2-0 achter. Dit hadden we niet verwacht, omdat ze niet zo sterk aan het inslaan en inserveren waren. We herpakten ons gelukkig snel weer en uiteindelijk wonnen we de set met 25-14.

  We gingen de tweede set goed in en dat zag je ook aan het resultaat. Evelien had een goede service reeks waardoor het 15-2 stond. Doordat we weinig fouten maakte in deze set en we zelf goed aan het spelen waren, wonnen we ook deze set met 25-9.

  We begonnen de derde set met een andere opstelling; dit zag je niet aan het spel. We bleven onze spel spelen en maakten weinig fouten. Deze set ging beter dan de andere twee sets, dat is ook te zien aan de uitslag: 25-6.

  We stonden voor met 3-0 voor en we gingen de set daardoor makkelijk in. Het was alleen iets moeilijker dan de vorige sets. Go ’97 had in het begin van de eerste set een moeilijker service dan verwacht en dat lieten ze aan het begin van deze set ook zien. Gelukkig herpakten we ons weer goed en wonnen we de set met 25-11.

  We hebben deze wedstrijd gewonnen met 4-0, waar we blij mee zijn! We denken dat dit seizoen ons makkelijk afgaat, maar we gaan toch ons eigen spelletje proberen te spelen. Elke positie krijgt een taak om jezelf te verbeteren in de wedstrijd.

  De volgende wedstrijd is uit tegen Limes MA2. Helaas is niet iedereen erbij, dus dat zal iets lastiger zijn, maar dat zal geen probleem zijn!

  Veel liefs, MA1