• Begin van de wedstrijd. De 1e 5 punten hebben we gelijk te pakken! Het gaat lekker maar bij de eerste time-out staat het 14-14. De tegenstander komt in z’n ritme en de 2e time-out komt er aan. Het staat 14-12 voor Taurus máár het gaat steeds beter. We stonden wel 16-21 achter en toch hebben we deze set gewonnen met 25-22.

    De 2e set gaat van start. De tegenstander is in zijn ritme gekomen. We staan te palen dus Taurus gaat erg veel prikken. Bij de 1e time-out staat het 6-11 voor Taurus. Het gaat niet zo goed omdat we 6 punten achter staan. Uiteindelijk is de stand 20-15 en het 1-1.

    De 3e set is begonnen. We zijn een beetje gewend maar we staan wel 4-11 achter bij de 1e time-out. Hierna gaat het steeds beter en we staan voor. We denken dat we het al hebben gehaald en verliezen de set met 21-25.

    De 4e set is begonnen en het gaat gelijk op. Het serveren bij ons gaat goed en we staan 14-12 voor. Het gaat niet geweldig maar we komen terug. Het staat 21-24 en het is erg spannend. Inmiddels is het 24-24 en de coach van Taurus zet zijn time-out in. Helaas hebben we deze set met 25-27 verloren.

    Groetjes Ester Corten.