• We speelden de derde wedstrijd van het seizoen uit tegen Limes A2. Niet iedereen was bij de wedstrijd aanwezig, hierdoor dachten we dat het moeilijker zou worden om te winnen dan bij de andere wedstrijden. Tijdens het inslaan zagen dat ons niveau hoger lag dan dat van hen. Hierdoor dachten we dat we wel zouden kunnen winnen als we ons eigen spel bleven spelen.

  We begonnen de eerste set met serveren. De service ging erg goed. We speelden ook goed samen! Af en toe maakten we een paar fouten. We wonnen de eerste set met 25-8.

  De tweede set maakten we steeds meer fouten, hierdoor maakten we het onszelf lastig. Aan het einde van de set herpakten we ons weer en maakten we een paar mooie punten achter elkaar. We wonnen de set met 25-20.

  De derde set speelden we weer ons eigen spel en maakten we weinig fouten. Dit is ook te zien aan het resultaat, we wonnen ook de derde set met 25-8.

  De laatste set hadden we mooie aanvallen en services en op een paar fouten na ging het de laatste set ook goed! We hebben de laatste set gewonnen met 25-11.

  Aankomende zaterdag spelen we thuis tegen VV Utrecht MA1. Dan is ook helaas niet iedereen erbij, maar als we ons eigen spel blijven spelen gaat dat goed komen!

  Liefs,  MA1