• Wij speelden onze vierde wedstrijd tegen VV Utrecht MA1. Niet iedereen was bij de wedstrijd, maar we gingen weer vol energie de wedstrijd in. We zagen dat ze derde stonden dus we verwachten wat meer tegenstand.

    De eerste set begonnen we met goede service series en maakten we weinig fouten. Deze set wonnen we met 25-9. In de tweede set bleven we ons eigen spel spelen en werden er weinig fouten gemaakt. Deze set wonnen we daarom ook met 25-8.

    De derde set werd de opstelling helemaal veranderd. Veel spelers gingen op een andere positie spelen. We maakten veel foutjes die niet nodig waren. We herpakten ons snel. Deze set wonnen we met 25-14.  De vierde set speelden we niet meer echt ons eigen spel veel service gingen uit en er werden onnodige fouten gemaakt. Deze set wonnen we met 25-16

    Na een 4-0 winst staan we nog steeds bovenaan in de competitie. Zaterdag 29 oktober spelen we weer tegen VV Utrecht MA1 alleen dit keer uit.

    Liefs, MA1