• We spelen tegen Limes MC3, het staat nu 19-9 voor Limes. Aan het begin ging het niet zo goed. Want ze stonden te passen maar nu komen we terug en staan we 7 punten achter. Kim, Lisette en Naomi zitten op de bank. Gister vrijdag 28 oktober hadden we selectie training en de 7 meiden uit het team die kwamen zijn allemaal geselecteerd samen met 3 meiden uit de B en 2 meiden uit de MC2. Nu is het een team van 12 meiden maar het wordt waarschijnlijk een team van 9 meiden. Het staat nu 20-24 en nu is de eerste set verloren.
    We zijn nu begonnen met de 2e set. We staan nu 4-0 voor en Limes heeft een time-out aangevraagd. We gaan voor de bal en het gaat goed. Alleen moeten we iets meer roepen want daardoor valt hij nu op de grond. Limes heeft een net fout gemaakt en het staat 7-3 voor ons. Het gaat heel goed want het staat 17-10 voor ons en de techniek is goed. Limes komt nu steeds dichterbij, het staat nu 18-16 en Wilma heeft een time-out aangevraagd. In de time-out ging het erover dat we moesten vechten om onze voorsprong te behouden. We hoeven nog maar 5 punten en Limes nog 8. Het is 21-17 en Limes heeft weer een time-out aangevraagd. We hebben de set gewonnen met 25-20.
    De derde set was heel spannend. Want het was de hele tijd 17-18 en dan weer 18-18 en zo door uiteindelijk hebben we verloren met 25-23.
    De vierde set begint niet goed. Het staat 8-3 voor Limes. Nu heeft Emma S een mooie bal erover gehaald met een vuistje en we hebben een punt. We hebben 2 keer geserveerd en nu is Limes weer en nu weer VTC het wisselt heel erg maar Limes staat nog steeds voor met 9-6. Emma S serveert en gelijk een punt maar geen ace. Nu gaat Limes weer serverenen nog een keer en nog een keer het staat nu 14-9. Emma S lette goed op en pakte een moeilijke balen een punt voor VTC. Emma Z serveert voor de 2e keer, nu is Limes weer door een uit geslagen bal van VTC. Het staat nu 16-12 en nu mag Esther serveren mooie bal maar er is een bal in het veld, de nieuwe bal van Esther in op de lijn maar de scheids zegt dubbelfout. De 3e service scoren we een punt. Nu staat het 18-14. We gaan langzaam vooruit maar niet genoeg. Punt voor VTC Tessa serveert voor de 2e keer, nu voor de 3e keer en Limes vraagt een time-out aan omdat het net 18-17 stond en nu 18-18 het wordt spannend. Een mooie slag van Emma S en een punt het staat nu 19-19. Nu staat het 20-19 het kan nog 2-2 worden. Nu staat het 20-20 ik (Lisette) Kim en Naomi zitten vol spanning,20-21 voor ons! 21-21….. en 21-22 voor ons! Het is heel spannend want nu is het weer 22-22 en 23-22 voor ons. 24-22 voor ons en een time-out voor Limes. Wij mogen serveren. Een mooie bal van Esther en we hebben gewonnen.
    2-2!!