• Vandaag moesten we weer tegen Limes, dezelfde tegenstander als vorige week. De wedstrijd is net begonnen en het staat 6-4. De tegenstander heeft een goede serve alleen hij is vaak uit. Er zijn veel goed rally’s. De tegenstander wisselt een speler omdat het  13-6 voor ons staat. We doen het beter dan vorige week want we gaan vanaf het begin al heel erg goed. We winnen de 1e set.
    De 2de set begint goed, net zette Kim een blok en Emma S kwam erbij en ze blokte samen een mooie bal. Het staat nu 4-2 voor ons. Het gaat een beetje gelijk alle twee de teams spelen goed het staat nu 4-4. Het staat nu 7-4 voor Limes, een time-out voor ons. Hopelijk gaat het nu beter. We spelen goed alleen we krijgen geen punten en we hebben wel goede rally’s. het staat 11-6 voor Limes. Emma Z blokt een hele mooie bal en we krijgen een punt. Het lijkt erop alsof we nu terugkomen want we staan nog maar 1 punt achter, nu 2. We spelen wel veel beter dan vorige week. We letten beter op en spelen netter, 12-10 voor Limes. Een ace voor Limes. Tessa, Lisette en Naomi zitten op de bank en hopen dat deze set wordt gewonnen. Het gaat wel beter maar toch staan we nog ver achter het staat nu 19-15. We hebben de kans om deze set te winnen want het staat nu 19-18. Nu wordt het spannend, 20-19. Steeds spannender 21-21. Vorige wedstrijd was het aan het eind ook zo spannend. 22-21 voor Limes. 23-21 voor Limes, time-out voor VTC. 24-21, en we hebben de set verloren.

    De tegenstander mag serveren. Wij spelen mooi in drieën en we zetten een blok. Hij valt op de grond we mogen serveren. Mooi in drieën een aanval en een punt, een verdiende. Het staat nu 8-11. De tegenstander nam een time-out. Maar wij blijven gaan. Wij laten de bal vallen, de tegenstander mag serveren, hij is uit. We gingen goed maar nu gaat het een stuk minder. De tegenstander serveert, hij gaat mis. Weer zetten wij een mooi blok na een mooie serve. Het staat 13-15. Het gaat zij aan zij. Wat een mooi blok van de tegenstander. Wij gingen net zo goed en dan scoort de tegenstander. Het staat 18-19. De spanning loopt op. We spelen mooi in drieen en wat een mooie aanval. De tegenstander doet maar wat maar wij blijven netjes in drieen spelen. Jammer de bal gaat naar de tegenpartij. Wij nemen een time-out het staat 19-22. De tegenstander serveert en heeft een punt. De spanning is erg groot, de tegenstander hoeft nog maar 1 punt en heeft gewonnen met 25-20.