• Afgelopen zaterdag speelden wij tegen onze nummer 2, Shot MA1. Met inspelen merkten we dat we waarschijnlijk al iets meer tegenstand kregen, dan de vorige wedstrijden. Een aantal konden lekker aanvallen en goed serveren.
  We begonnen de wedstrijd goed met meteen een lange service serie. Een paar eigen foutjes en uiteindelijk wonnen we de 1e set met 25-15 en gingen we naar de tweede set.
  Ook deze wedstrijd kregen we de uitdaging om de staffel weer te gaan lopen. In de tweede set hadden we 2 lange service series waardoor we een stuk los liepen en dus de staffel een aantal keer wilden proberen. We wonnen de set met 25-17
  In de derde set kregen we een aantal opdrachten: diep serveren, sneller tempo lopen met aanvallen enz. We wonnen de set met 26-16
  De laatste set hielden we het een beetje spannend. We maakten eigenlijk een beetje teveel eigen foutjes en de concentratie was op sommige momenten een beetje weg. Sommige meiden werden op een andere positie neergezet daardoor waren we het af en toe een beetje kwijt. We scoorden mooie ballen op het einde van de set en wonnen de set uiteindelijk met 25-22
  Aankomende zaterdag zijn we een daagje vrij!
  Liefs, MA1