• Afgelopen zaterdag speelden wij tegen onze nummer 2, Shot MA1. Omdat wij twee weken geleden 4-0 hadden gewonnen van dit team, wisten we wat we konden verwachten van dit team. We begonnen de wedstrijd goed, alleen na een tijdje gingen we het zelfde niveau spelen als onze tegenstanders en gingen we eigen fouten maken. De eerste set wonnen wij met 25-18. Ook de tweede set kwamen we laat op gang en bleven we eigen fouten maken. Ook viel op sommige momenten de concentratie een beetje weg. Deze set wonnen we met 25-17.
    De derde set begonnen we erg goed, alleen op een gegeven moment gingen de tegenstanders iets beter spelen en zakten wij in. Uiteindelijk wonnen wij deze set met 25-16. De laatste set gingen we heel goed spelen. De ballen werden goed afgemaakt en er werden heel weinig eigen fouten gemaakt. Na een hele lange service beurt wonnen we deze set met 25-6.
    Volgende week zaterdag spelen we thuis tegen Limes MA2!
    Liefs, MA1