• Afgelopen zaterdag moesten wij voor de tweede keer tegen limes ma2 spelen. We hadden de vorige keer 4-0 gewonnen en we waren al kampioen dus de druk lag niet erg hoog. We kregen als opdracht mee om een feestje te bouwen alsof we net kampioen waren geworden en veel te variëren in ons spel.

    De eerste set begonnen we goed, de service lag goed, de pas ging lekker en de aanvallen knalden erin. We wonnen deze set dan ook met 25-8. De tweede set begonnen we met een paar wissels. We moesten er weer even inkomen, maar ook deze set speelden we ons spelletjes zoals t hoort. Deze wonnen we met 25-13. De derde set werden er weer een paar wissels ingezet. Nu begonnen we pas een beetje met variëren in ons spel. De spelverdeler en de aanvallers communiceerden goed waardoor we een aantal nieuwe aanvallen konden toepassen. Ook deze set wonnen we met 25-13. De laatste set werd er weer gewisseld, maar het mocht allemaal niet uitmaken. De variatie van de vorige set zetten we door in deze set. Er werd volop aangevallen, omdat ze pass erg goed lag. Deze laatste set wonnen we met 25-12.

    Deze wedstrijd wonnen we ook weer met 4-0 en we hebben daarna in de kantine ons kampioenschap gevierd met taart en medailles! Zaterdag 17 december spelen we onze laatste wedstrijd uit tegen Go'97 Ma1!
    Liefs, Ma1