• Aircoheat VTC Woerden D1 wint opnieuw

  Zaterdag 17 november. Na de intocht van Sinterklaas was het weer tijd voor een potje volleybal. Terwijl de pietjes de boot met pakjes aan het uitpakken waren, reisden de meiden van AIRCOHEAT Dames 1 naar Bilthoven. Niet ter paard of met de boot, maar met de auto werden de dames goed ontvangen bij het altijd gezellige Irene. Na een bakkie pleur snel omkleden en warm lopen, want om 15.00 start de wedstrijd. Maar he? Tijdens een zenuwplasje van Jill Bouterse komt het plafond naar beneden... ondanks de schrik en vervolgens een grote lachbui, gingen de dames ervoor. 

  De eerste set startte met een 5-0 achterstand... oeps... dat plafond had toch indruk gemaakt. Na een time-out van Roy waren we weer wakker. Hard hebben we ervoor moeten werken, maar de eerste set werd uiteindelijk gewonnen. De tweede set verliep wat minder, door een goede servicedruk van Irene kreeg VTC de pass niet meer onder controle. De set werd weggegeven... zonde. 

  Toch ging VTC de derde set weer vol gas er tegen aan: Marije Hoekendijk startte met een goede service serie, Lynn Nawijn legde prachtige balletjes in het middengat, Michelle Korstanje maakte de speelsters aan de overkant gek met afwisselende tik en geslagen ballen, Tamar Woudenberg ramde alle ballen door de blokkering heen, Jill Bouterse stond achterin alle balletjes te verdedigen, Femke van Leeuwen zette een stevig blok neer en libero Luka haalde met het nodige kunst- en vliegwerk ballen van de grond. De derde set werd gewonnen! 

  De vierde set zaten we in een flow. Wederom startte Marije met een goede service: 8-0. Toch lieten de dames Irene flink terugkomen. AIRCOHEAT Dames 1 vindt het blijkbaar leuk om het spannend te maken... gelukkig konden de dames van VTC zich herpakken en de set naar zich toeslepen. 

  Na een 3-1 overwinning is het tijd voor een sappie of een biertje in de kantine. En wat komt daar aan? Twee speelsters van Irene geven ons een heerlijke zak chips. Heel fijn, zo na een wedstrijd. Dames van Irene D1, nogmaals dank hiervoor. Wij zullen aan Sinterklaas melden dat jullie dit jaar lief zijn geweest! 

  Deze week zal er weer hard getraind worden voor de wedstrijd van zaterdag 23 november tegen Kalinko. Om 16.30 startten we. We zouden het leuk vinden als jullie met ons meereizen naar OH OH Den Haag, wellicht tot dan!