• Oliebollentoernooi 2018

  Op VRIJDAGAVOND 28 DECEMBER 2018 van 19.00 – 23.00 uur wordt in de Thijs van der Polshal in het kader van de Opa van Dam Memorial het jaarlijks oliebollentoernooi gehouden. En het toernooi zit nog niet vol. Schrijf je dus vandaag nog in en geniet van spectaculair volleybal, heerlijke oliebollen en veel gezelligheid: een mooie afsluiting van het jaar 2018.

  Doelstellingen
  Uitgangspunt voor het toernooi is een leuke avond recreatief volleybal voor de gehele familie. Er geldt een aantal aangepaste spelregels: zo mag er bijvoorbeeld geen sprongservice worden gedaan en ook geen smash worden geslagen. Om in aanmerking te komen voor de prijzen en eervolle vermeldingen dient in elk team dient tenminste 1 lid van VTC Woerden te zijn opgenomen en dienen in elke wedstrijd tenminste twee dames in het veld te zijn opgesteld.

  Aanmelden
  Het maximum aantal teams is gesteld op 32 in volgorde van aanmelding. Bij aanmelding per email volgt binnen een paar dagen een bevestiging, pas dan is aanmelding/inschrijving definitief. De deelnamekosten bedragen per team € 25,00, incl. zaalhuur, de oliebollen en een prima sfeer.

  Aanmelden kan via: oliebol@vtcwoerden.nl

  Wat moet je team doen?
  Je helpt je team en de organisatie door een enkele wedstrijd te fluiten en te tellen; de uitslagen via het wedstrijdbriefje op de scheidsrechtersstoel na afloop van elke wedstrijd aan de wedstrijdtafel in te leveren. De indelingen zijn voor aanvang bekend (via jouw aanvoerder) zodat je ook weet op welk veld je moet spelen en de tijden die daarbij horen. Er wordt op tijd gespeeld om een vlotte doorstroming van het toernooi te bevorderen. Ongeveer een paar dagen voor aanvang van het toernooi volgt nog de definitieve bevestiging van het programma aan de aanmelder en ook enige spelregels voor de teams. De teams, via hun aanvoerder, worden verzocht zich uiterlijk 18.45 uur in de hal bij de wedstrijdtafel (dus niet in de gang) te melden. Wij starten exact om 19.00 uur.

  Inschrijftermijn voor de teams sluit 48 uur voor aanvang van het toernooi of zoveel eerder als het aantal van 32 teams is bereikt. Gelet op de inmiddels ruime ervaring verwachten wij dat het maximum van de aanmeldingen snel is bereikt en kan het dan ook zijn dat wij aanmelders teleur moeten stellen.  Na afloop van het toernooi blijf je natuurlijk nog even na om voor een grondige evaluatie van de avond onder het genot van een frisdrankje of iets sterkers; dansen mag ook op de muziek van 
  REDWAVE DISCO SHOW, met medewerking SR Support.

  We zien je graag 28 december!