• Heel VTC Kookt! - nieuwjaarsborrel 2019

  Op zaterdag 12 januari vindt vanaf 18u de tweede editie van Heel VTC Kookt plaats! De tweede editie van de nieuwjaarsborrel in een nieuw jasje. Vorig jaar was het, dankzij alle aanwezigen, koks en fijnproevers, een groot succes en we gaan dit jaar op herhaling! 

  Wannneer: 12 januari

  Hoe laat: 18.00u

  Waar: Kantine Thijs van der Polshal

  Kosten: 5 euro p.p. (glas champagne en mee eten)

  Heb jij een gerecht gemaakt? Dan krijg je voor twee personen bandjes en mag je gratis mee eten.

   Na het succes van vorig jaar organiseert VTC Woerden dit jaar de tweede editie van Heel VTC Kookt - dé nieuwjaarsborrel. VTC is namelijk een verenging waar iedereen telt, waar elke vrijwilliger belangrijk is en waar iedereen met elkaar en voor elkaar werkt. Dit zetten wij door naar de nieuwjaarsborrel!


  Maar hoe? Wij vragen alle VTC’ers om hun kookkunsten in te zetten voor de nieuwjaarsborrel. Op 12 januari gaan we genieten van heerlijke hapjes en drankjes, verzorgd door VTC’ers! Wij vragen dus om samen met je team een gerecht te bedenken en dit met het team voor te bereiden voor de 12e. Zo is elk team verantwoordelijk voor een gerecht en dat zorgt voor originele en heerlijke gerechten! Heb jij meerdere topkoks in je team? Meerdere gerechten maken mag natuurlijk ook! Maakt jouw team de lekkerste soepjes of zijn jullie desserts niet te weerstaan? Geef je dan snel op! Op dit moment zijn er al een aantal gerechten opgegeven (waarvoor dank!), maar voor alle gangen (voor-, hoofd- en nagerecht) is nog ruimte voor iets lekkers. Chafing dishes voor warm eten zijn aanwezig. Heb jij iets anders nodig voor jouw gerecht? Laat dat dan even weten aan de evenementencommissie. 

  Heel Holland bakt of heel VTC bakt: bij beiden zijn leuke prijzen te winnen! Maakt jouw team namelijk de ekkerste maaltijd? Dan maakt jouw team kans op een leuke prijs! 

   

  Zien we jullie terug op 12 januari en proosten we met z'n allen op 2019?

  Geef jezelf dan op via evenementen@vtcwoerden.nl (als je aanwezig bent en als je zelf/team iets wilt koken)