• AIRCOHEAT VTC Woerden DS1 wint van directe concurrent

    Met een colonne van maar liefst zes auto’s reden de dames richting Utrecht voor een spannende en belangrijke wedstrijd. De hele week was er onder leiding van Joost Roede en Roy van Rees hard getraind om VV Utrecht het lastig te maken. Het harde trainen heeft resultaat gehad: met een 3-1 score gingen de dames van Woerden weer terug naar huis. Dit zorgt ervoor dat Woerden nu twee punten los staat van VV Utrecht.

    Zoals elke wedstrijd is het doel en de slogan van Joost Roede hetzelfde: ‘bal voor bal, punt voor punt, set voor set, wedstrijd voor wedstrijd.’ Na veel oefenen en nazeggen kennen de spelers van Woerden dit nu uit hun hoofd, wat ervoor zorgt dat iedereen met een glimlach aan de wedstrijd begint.

    De dames van VTC begonnen erg sterk, er was in het begin van de set nog weinig aan de hand. Toch kwam VV Utrecht nog sterk terug, wat ervoor zorgde dat er aan het eind veel balletjes van de grond moesten worden gehaald, moeilijk gespeeld moest worden en er een aantal speelsters gewisseld moesten worden. De eerste twee sets gingen naar de dames van Woerden, maar zij wisten het niveau niet te behalen in de derde set. Door een goede serve-serie van VV Utrecht was de set dan ook snel voorbij: 13-25. Erg zonde, want eigenlijk had VTC deze set ook gewoon moeten pakken. Ondanks de verloren set liet VTC hun kopje niet hangen. Er werd hard gezongen (complimenten naar de zijlijn), veel balletjes verdedigd, slim gespeeld en natuurlijk ook plezier gemaakt. Toch bleef het tot op het eind spannend… Wie o wie pakt dan de laatste set…? Ja hoor! VTC! Met een stand van 23-25 wordt de wedstrijd door Woerden gewonnen.