• AIRCOHEAT DS 1 verliest een spannende wedstijd van Kalinko DS1

  Nummer 7 tegen nummer 8, gegarandeerd een leuke wedstrijd! Toch was de uitkomst voor de dames van Woerden wat minder leuk: met een 3-1 verlies bleef er maar een punt in Woerden.

  Beide ploegen waren gebrand om te winnen. Er was door VTC Woerden afgelopen weken hard getraind op lange rally’s, druk leggen en rust bewaren. Dit is, ondanks een verliespartij aan de kant van VTC Woerden, op bepaalde momenten goed gelukt. Voor het publiek een leuke wedstrijd om naar te kijken: veel mooie combinaties, tikballetjes, hard geslagen ballen, verdedigingsacties, noem maar op. De rally’s waren lang en zwaar, de ene keer ging het punt naar de dames van Kalinko, de ander keer hadden de dames van VTC meer geluk.

  De eerste set werd gewonnen door Kalinko, dit ondanks dat VTC lang heeft gevochten om het tij te keren. Helaas mocht dit niet baten. Veel speelsters baalden, er wordt liever gewonnen dan verloren…

  In de tweede set liep het bij VTC niet heel erg lekker. Wel waren er prachtige verdedigingsacties en werden er veel ballen goed opgelost. Toch ging het team niet draaien. De dames moesten tegen een achterstand van vijf punten aankijken. Totdat Lynn Nawijn aan haar serviceserie begon. Een balletje kort, een balletje precies op de achterlijn… Daaaag achterstand, hallo setpunt! 1-1.

  Helaas konden de dames van VTC deze winnende lijn niet doorzetten. De derde set werd met 18-25 verloren.

  Toch was de wedstrijd nog niet afgelopen. VTC was er nog niet klaar mee. In een spannende laatste set, met wederom lange rally’s waren de dames van Kalinko toch sterker. Kalinko wint met 3-1 en nemen de 7ste plek in.

  VTC Woerden neemt nu een 8e plek in, wel in punten gelijk met Kalinko. Aanstaande zaterdag 23 maart wordt een belangrijke wedstrijd gespeeld tegen Primma Donna Kaas Huizen in de strijd om een definitieve plek in de middenmoot.