• Steun het VTC Jeugdkamp!

  Van 21 t/m 23 juni gaat een grote groep jeugdleden en begeleiding op VTC Jeugdkamp! Om dit weekend nóg leuker te maken, kunnen wij jouw hulp gebruiken en daarom organiseert de organisatie 'Carwash'! 

  Op zaterdag 18 mei gaat de begeleiding en een aantal jeugdleden van 12 tot 16u auto's wassen op de parkeerplaats van de Thijs van der Polshal! De gehele opbrengst van deze carwash gaat naar het VTC Jeugdkamp! 

  De kosten van een wasbeurt zijn vijf euro. Ook is er een donatiepot als je nog iets extra's wil bijdragen. 

  Dus wil je jouw auto laten shinen en bijdragen aan een goed doel? Neem dan je vieze auto mee, trommel al je familie/kennissen/vrienden op en kom naar de VTC Jeugdkamp Carwash op 18 mei! 

   

  Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via jeugdkamp@vtcwoerden.nl