• Beachvolleybal bij volleybalvereniging VTC Woerden

  In het weekend van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni organiseert volleybalvereniging VTC Woerden het jaarlijkse beachvolleybalweekend. Voor de 8 e keer op rij veranderd de parkeerplaats bij de Thijs van de Polshal in een strand. In totaal ligt er 250 kuub zand op ons eigen plaatselijke strand. Goed om zes beachvolleybalvelden te plaatsen.

  Binnen de vereniging zijn er veel vrijwilligers bezig om van dit weekend een succes te maken. Daarbij kunnen wij als organisatie inmiddels rekenen op een mooie groep sponsoren die ons jaarlijks helpen het evenement te realiseren. Daar zijn wij ontzettend trots op.

  Vrijdagmiddag om 17.00 uur wordt het terrein geopend. Om 18.30 uur start het bedrijventoernooi. Zo’n 20 bedrijven gaan met elkaar de strijd aan. De barbecue staat aan en de drankjes zijn koud. Op de achtergrond draait de DJ heerlijke zomerse beats. Wat wil je
  nu nog meer? Inschrijven kan altijd nog op www.vtcbeachvolleybal.nl.

  De zaterdag staat in het teken van onze jeugd. We starten de dag met mini’s, zij krijgen een training van Maarten Droogh, speler van het eerste team van VTC Woerden. Rennen, springen, duiken en heel veel zand happen! Na de training is het tijd voor een lekkere
  pannenkoek, gemaakt door de ouders van de kids. Nu is het tijd voor de jeugd van VTC, zij krijgen een clinic van Sander Schouten en Colin Zuijdgeest. Maar voor dat de clinic start gaan we eerst nog goed lunchen met elkaar. Na de clinic start het eerste toernooi van het
  weekend en dat gaat door tot in de avonduren. Zondag worden de meeste wedstrijden gespeeld op het strand. De organisatie hoopt op een zonnig weekend met veel bezoekers die even een koud drankje komen drinken. U bent van harte welkom op ons VTC strand.