• BPA VTC Woerden Heren 1 promoveert naar de 1e divisie!

  Doordat het volleybalseizoen voortijdig afgebroken is, heeft de volleybalbond Nevobo besloten om op basis van wedstrijdquotiënt de eindstand te bepalen. Na de berekening van de definitieve eindstand van de competities is BPA VTC Woerden als 2e geëindigd en promoveert hiermee direct naar de 1e divisie.

  De mannen van BPA VTC Woerden deden al geruime tijd mee om kampioenschap, maar hadden niet verwacht dat competitie op deze manier zou eindigen. Na vorig jaar gepromoveerd te zijn van de 3e naar de 2e divisie, staat volgend jaar dus de 1e divisie te wachten. De laatste keer dat het eerste herenteam van Woerden 1e divisie speelde was in 1995.

  Ook is er goed nieuws voor VTC Dames 1, want alleen het team dat laatst is geëindigd in de competitie degradeert. De laatst gespeelde wedstrijd verloren de dames van directe concurrent NVC, waardoor er op basis van de stand degradatiewedstrijden gespeeld moesten worden. Dit is nu niet het geval en na een seizoen hard werken zien we de dames dus ook volgend jaar weer terug in de 2e divisie.

  Na een mooi seizoen is ook heren 4 gepromoveerd naar de 1e klasse. We hadden natuurlijk niet anders verwacht van deze mannen!

  Voor dames 3 eindigt het seizoen echter in mineur. De dames waren nog volop in de race om het kampioenschap, maar helaas promoveert in de 1e klasse alleen de nummer 1. Ondanks dat weten we zeker dat deze dames volgend jaar alsnog het kampioenschap zullen pakken!

  Alle teams en staf gefeliciteerd en deze prestaties zullen uiteraard later alsnog gevierd worden!