• Schoenenavond 15 september

    Beste VTC’ers,

    De eerste wedstrijden zijn al gespeeld, maar vanaf komend weekend gaat de competite dan echt voor iedereen van start!

    Goede schoenen kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Vandaar dat op dinsdag 15 september Volleybaldirect in de sporthal aanwezig is, zodat je verschillende schoenen kunt passen en direct kunt bestellen met ten minste 15% korting! Zie de afbeelding onderaan deze mailing voor alle informatie.

    Denken jullie ook aan de nieuwe maatregelen, de zaaltaken en de bardiensten? In de Thijs van de Polshal zijn er specifieke richtlijnen voor spelers, bezoekers, scheidsrechters en bezoekende teams. Deze zijn te vinden op www.vtcwoerden.nl/corona. Heb je een uitwedstrijd? Bekijk dan de website van de tegenstander voor de maatregelen die daar gelden. Met elkaar gaan we er weer mooi seizoen van maken!

    Veel volleybalplezier!