• MA2 pakt eerste 4-0 van het seizoen

    Afgelopen zaterdag mocht VTC Woerden MA2 aantreden voor hun tweede wedstrijd van het seizoen, die gespeeld werd tegen De Valk MA1. Al snel wisten de meiden de controle over het spelletje te pakken en wonnen overtuigend met 4-0.

    Wat afwachtend werd er begonnen aan de eerste set. Met maar liefst vijf nieuwe meiden in de MA2 is het best nog even wennen. Desondanks wist MA2 het haar tegenstander knap lastig te maken. Beide teams gingen gelijk op, maar VTC trekt aan het langste eind: 26-24.

    Vanaf de tweede set weten de meiden écht de lakens uit te delen, en weten dit de gehele wedstrijd vast te houden. Veel ballen worden van de grond gehaald, er wordt goed gekeken naar de gaten aan de overkant, en een goede service brengen de meiden van De Valk onder druk. Ook als De Valk het over een andere boeg gooit door “alles of niets” te spelen, weten de meiden van de MA2 zich staande te houden en hun greep op het spelletje vast te houden. Met super sterk samenspel en een veerkrachtige houding winnen ze de wedstrijd met 4-0. Op naar volgend weekend!