• We kunnen weer!

    Na weken intensief overleggen met de gemeente Woerden en korfbalvereniging Reflex was het vorige week dan eindelijk zover!

    Dinsdagmiddag werden de volleybalvelden opgebouwd op het terrein van Reflex door een aantal fanatieke vrijwilligers (waarvoor dank!). Hierdoor kon de jeugd diezelfde dag nog beginnen met trainen. Met een strakblauwe lucht, trappelende trainers en een grote opkomst zijn de eerste buitentrainingen van start gegaan. Hopelijk een voorbode voor nog meer mooie dagen waarop we buiten kunnen genieten van onze sport.

    Voor de jeugd zijn vaste trainingen ingeroosterd op het terrein van Reflex, maar ook zeker voor de senioren is het weer mogelijk om een balletje te slaan. Ga lekker aan de slag met een clubje < 27 jaar, of reserveer een veld voor 4 personen > 27 jaar. Kijk even op buiten.vtcwoerden.nl naar wat er allemaal mogelijk is!