• Pasmoment nieuwe wedstrijdshirts zaterdag 3 juli & zaterdag 10 juli

  Beste VTC'ers,

  Aankomend seizoen gaan wij nieuwe wedstrijdshirts aanschaffen voor alle leden van VTC, van mini tot recreant. We willen iedereen de mogelijkheid geven om de nieuwe shirts te passen. Daarom organiseren wij een Drive Thru Pas Moment op de parkeerplaats van de Thijs van de Polshal. Op de parkeerplaats kan je het shirt passen en je maat doorgeven. Zo weten wij welke maten we moeten bestellen en hoeveel. Graag rekenen wij op jullie medewerking. Kan je niet? Geen probleem, mail je shirtmaat dan even naar shirtbeheer@vtcwoerden.nl.

  Waar: parkeerplaats Thijs van de Polshal
  Wanneer: Zaterdag 3 juli: 10.00 - 12.00 uur & Zaterdag 10 juli: 10.00 - 15.00 uur

  Mededeling: tijdens de ALV van 18 juni is er besloten om de leden een borg van €15 euro te laten betalen voor het wedstrijdshirt. Voor vragen over dit onderwerp kan je dit mailen naar shirtbeheer@vtcwoerden.nl 

  Sportieve groet,

  Bjorn van Leeuwen
  Monique Vrolijk