• Zovoc DS 1 was Quadrant Bouw VTC Woerden DS 1 te sterk af

    Na een bijzondere wedstrijd afgelopen zaterdag stonden de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden donderdagavond weer klaar om de volgende wedstrijd te spelen tegen Zovoc D1. Het team begon fanatiek aan de eerste set. Tot aan 10-9 speelden de dames gedreven met een kleine voorsprong. Hierna liep de set punt voor punt op voor beide teams en werd de set op het laatste moment weggegeven aan Zovoc DS 1. Zij sleepten de eerste set binnen met 25- 22. Ondanks het harde werken van Quadrant Bouw VTC Woerden was ook Zovoc de tweede set te sterk voor het team en eindigde in 25-14. De derde set namen de dames van VTC Woerden het eigen heft weer in handen tot aan 17-17. De sfeer was fel en fanatiek, maar ook dit mocht niet baten. De derde set ging verloren met 25-19. Ook de laatste set kregen de dames niet van Zovoc losgepeuterd en eindigde in 25-17. Ondanks het harde werken van het team verloor Quadrant Bouw VTC Woerden met 4-0.