• Taurus Dames 1 wint spannende wedstrijd van Quadrant Bouw VTC Woerden Dames 1

    Op zaterdag 2 oktober speelde Quadrant Bouw VTC Woerden Dames 1 haar derde competitiewedstrijd tegen Taurus, in Houten. Met veel energie begonnen de dames aan de wedstrijd. Veel fanatisme en energie straalde van het team. De gehele set hadden de dames een voorsprong, die zij wisten te behouden tot het einde van de set. Taurus kwam dichterbij, maar de dames van VTC Woerden wisten de set toch te bemachtigen met 21-25. De eerste gewonnen set van het seizoen is binnen!
    In de tweede set zakten de dames wat in, met een aantal flinke serviceseries vanuit Taurus tegen, verloren de dames deze set dan ook met 25-13. In de daarop volgende set, kwamen de dames terug in hun spel. Lange rally’s werden gespeeld en er werd hard gewerkt voor ieder punt. Helaas ging ook deze set met een setstand van 25-21 toch naar Taurus. Ook in de laatste set bleef het spannend, zowel de dames van Woerden als de dames van Taurus, vochten voor ieder punt. Helaas werd het harde werken niet beloond en won Taurus ook de laatste set 25-21.
    Na een met 3-1 verloren wedstrijd, maar met een punt in de pocket gingen de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden richting de Thijs van der Polshal. Veel geleerd, mooie dingen laten zien en dus een voldaan gevoel. Volgende week zaterdag om 15.45 spelen de dames hun volgende wedstrijd tegen Sovoco Dames 1, in de Thijs van der Polshal.