• Quadrant bouw VTC Woerden dames 1 verliest laatste wedstrijd van het seizoen

  Op zaterdag 14 mei speelde Quadrant bouw VTC Woerden dames 1 in Zoetermeer de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Zovoc dames 1. De spannende wedstrijd werd helaas verloren met 3-1.

  Na een lang volleybalseizoen was het zaterdag tijd voor de laatste wedstrijd. VTC Woerden dames 1 vertrok naar Zoetermeer om daar een leuke wedstrijd te spelen tegen Zovoc dames 1. Zovoc startte de wedstrijd direct met servicedruk. VTC had hier niet altijd een antwoord op. Hoewel er hard werd gewerkt ging de set met 25-22 naar de ploeg uit Zoetermeer.

  De dames van Quadrant bouw begonnen energiek aan de tweede set. Dit resulteerde in sterk spel. Ook de servicedruk van Zovoc werd beter opgevangen aan de kant van Woerden. Deze set ging dan ook met 22-25 naar VTC dames 1.

  In de derde set werden aan de kant van Woerden enkele wissel doorgevoerd. De dames bleven in deze set goed spelen, maar ook Zovoc had zich herpakt na de tweede set. Tijdens de set ging het dan ook lang gelijk op. Helaas trok Quadrant bouw dames 1 ditmaal weer aan het kortste eind. Zovoc pakte de derde set met 25-21.

  De dames van Quadrant bouw waren erop gebrand nog een vijfde set uit de wedstrijd te slepen. Deze set moest dan ook gewonnen worden. Het afwisselende spel van beide ploegen zorgde voor een spannende set. Helaas voor VTC Woerden dames 1 was het niet genoeg en ging ook de laatste set naar Zovoc met 25-23.

  Quadrant bouw VTC Woerden dames 1 sluit een seizoen vol pieken en dalen dus af met een 3-1 verlies. Ondank dat, was het een seizoen waarin veel plezier gemaakt is en veel geleerd is. De komende maanden zullen de dames van VTC Woerden zich gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen. Aan alle trouwe supporters die de dames het afgelopen seizoen hebben aangemoedigd: Bedankt en tot volgend seizoen!