• Quadrant Bouw VTC Woerden Dames 1 geeft 4 punten uit handen aan Bende Services Thor Dames 1

    Na één wedstrijd winst en een volleybalvrij weekend hadden de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden enorm veel zin in deze wedstrijd tegen Bende Services Thor Dames 1.  Gebrand om punten mee terug te nemen naar Woerden en met elkaar plezier te maken.

    Verslag door Rebecca van Katwijk

    De eerste set waren beiden teams aan elkaar gewaagd. De stand bleef gelijk oplopen, maar mede door de tactische balletjes van Rosa Helmantel wisten de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden dames 1 de eerste set te winnen met 21-25. In de tweede set keek VTC Woerden dames 1 al snel tegen een 6-0 achterstand aan. Door de servicedruk van de tegenstander werd het scoren moeilijker. Door slordig spel en een laag scoringspercentage ging de tweede set verloren met 25-14.

    Na het verlies van een set, startte Lucia Roos sterk met haar service en wist vier punten op rij te scoren. De score bleef tot halverwege de set gelijk oplopen, maar Thor dames 1 wist uit te lopen door slim en tactisch spel. Ook deze set ging verloren, ditmaal met 25-18. De vierde set moest Woerden winnen om nog kans te maken op wedstrijd winst. Hoofdcoach Mark Hakhof gaf aan alle meiden enthousiasme mee het veld in om zo met elkaar plezier te kunnen maken. Helaas mocht dit niet helpen en stond Woerden al snel achter. Toch wisten de dames van Quadrant Bouw dames 1 het verschil in punten te kleiner te maken en kwamen op een stand van 19-17. Na veel eigen fouten aan de kant van Woerden heeft Bende Services Thor Dames 1 deze set gewonnen met 25-17.

    Deze wedstrijd heeft de dames van Woerden enorm aan het denken gezet. Tegelijkertijd zijn de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden gebrand om te laten zien wat ze waard zijn. Deze week zullen de Woerdense dames dan ook volle bak trainen om zaterdag 12 november opnieuw een wedstrijd te spelen. Deze week is het ook weer Super Saturday in de Thijs van der Polshal, maar dit keer de center court editie. Plek voor veel publiek en enthousiasme dus! Bent u er ook bij om dit feestje met ons mee te maken?! De dames hebben er in elk geval enorm veel zin in!!