• Teamindelingen
 • Concept teamindeling seizoen 2020-2021

  Onverwachts kwam dit seizoen door het Coronavirus en de opgelegde maatregelen abrupt tot een eind. Onbewust speelden alle teams begin maart hun laatste wedstrijd. Een aparte gewaarwording. Normaliter wordt er in deze periode al getraind in de nieuwe samenstelling maar dat kan op dit moment niet. 

  Bekijk hier de voorlopige trainingsgroepen voor seizoen 2020 - 2021. Naar verwachting kunnen we medio augustus weer de zaal in. Rond 1 september zullen tevens de definitieve teamindelingen worden gepubliceerd. 

  Voorlopige teamindeling heren

  Voorlopige teamindeling dames

  • Deze volgt nog

  Voorlopige indeling jeugd

  • Voorlopige teamindeling Meisjes 2020-2021 (klik hier)
  • Voorlopige teamindeling Jongens 2020-2021 (klik hier)

  Trainers

  Zo als jullie kunnen zien in het overzicht zijn de teams grotendeels voorzien van een trainer. De TC's zoeken nog trainers. Ben of ken jij nog een geschikte trainer? Laat het ons weten.

  Start trainingen

  Afhankelijk van de maatregelen die de overheid en Nevobo opleggen, zal bekeken worden of dit seizoen nog getraind kan worden. Het bestuur en TC zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Wij hopen dat de trainingen snel een vervolg krijgen. Maar voor nu: Blijf thuis en blijf gezond. Bij vragen kunt u terecht bij de TC’s (zie elders op de website voor email adressen)