• Polshoogte september | Voorwoord voorzitter

  De zomerperiode is voorbij; de trainingen zijn weer begonnen. Wanneer je dan denkt dat pauze niets doen is, dat is dat minder waar. Er is al veel gebeurd deze zomer. Onze TC-mensen en de wedstrijdsecretaris Iet hebben hard gewerkt om de teamsamenstellingen, trainers en coaches en de zaalruimte zo goed als mogelijk in te richten.

  Een aantal topteams is iets eerder gestart met de voorbereiding; D1 heeft op 5 september al een bekerwedstrijd tegen Leython D1 gespeeld en Heren 1 is afgelopen zaterdag begonnen met een beker-vierkamp. Voor alle teams zal komend weekend de competitie weer gaan beginnen. Verderop in deze editie een overzicht van belangrijke spelregelwijzigingen.

  Bestuur

  Van het bestuurlijk front moeten wij helaas melden het afscheid van Luka die tijdelijk tot 1 juli jl het secretariaat heeft bemenst. Wij wensen haar een goede studietijd toe. Ook treedt Michelle terug uit de bestuursfunctie met ingang van dit seizoen. Aan beide dames veel dank voor hun inzet.

  Het vorenstaande brengt mij gelijk op de vacaturebank die weer kan worden aangevuld.

  De oproep voor opvolgers staat elders in de Polshoogte. Is dat een leuke uitdaging voor jou? We hebben een prima bestuurteam en open samenwerking. Pak de handschoen op!

  Er speelt voldoende, natuurlijk met enige zorg voor de continu├»teit. Het zou jammer zijn als gevolg daarvan activiteiten komen te vervallen. 

   

  Scheidrechters

  In het tweede kwartaal heeft ieder competitiespelend lid schriftelijke oproep ontvangen om zich als scheidsrechter voor de 1e en 2e klasse beschikbaar te stellen. Daartoe is begeleiding beschikbaar. Nu werd niet verwacht dat het storm zou lopen met aanmeldingen maar het aantal is 0,0. Het is vrijwel onnodig te melden dat dit ons erg teleurstelt.

  Door promotie van Heren 1 naar de tweede divisie vervalt voor dit seizoen hun puntenregistratie echter door een bondswijziging dient voor de tweede Divisie Dames vanaf dit seizoen de vereniging scheidsrechterspunten te leveren.

  In totaal gezien v.w.b. de punten komen wij er dit seizoen nog wel uit; echter voor het seizoen 2020/2021 zal dit naar verwachting problematisch gaan worden. Zie ook de oproep hierna. Wij zien uit naar de reacties op email scheidsrechterzaken@vctwoerden.nl.

   

  Het is nu aan jullie om je sportief in te zetten voor de club met trainen en spelen; daarnaast.

   

  Belangrijk voor jouw agenda:

  Ledenvergadering woensdag 20 november 2019.

   

  Van start

  Zijn jullie er klaar voor? Veel speelplezier toegewenst in dit nieuwe seizoen.

  Dank ook aan onze sponsoren omdat mogelijk te maken.

  Tot gauw in De Thijs.

   

  Jaap Boom, voorzitter