• Elk laatste weekend van mei organiseert VTC Woerden: VTC BEACH. Dit jaar werd het alweer voor de zesde keer georganiseerd. Binnen 48 uur was het uitverkocht. Met in totaal 60 teams werd er fanatiek gespeeld op de vijf beachvolleybalvelden. 

    Iedereen van jong tot oud is het gehele weekend welkom. Het evenement bestaat uit drie verschillende onderdelen. Daarnaast kun je altijd gezellig langs komen voor een hapje en drankje.

    Op vrijdagavond is er een speciale avond voor bedrijven. Deze avond staat in het teken van lekker volleyballen met je collega's. Na afloop is er alle gelegenheid om met elkaar gezellig wat te drinken met een hapje erbij.De zaterdag staat in het teken van de jeugd. Zo is er 's ochtends een apart programma voor de mini's en 's middags krijgen alle jeugdleden een clinic. Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar twee echte beachvolleyballers. Op de zaterdagmiddag en de zondag worden er verschillende toernooien gespeeld. Hier kunnen alle leeftijden aan meedoen. Voor deze toernooien kun je inschrijven in de categorie├źn 2x2 of 4x4. 

    Wij brengen het strand naar VTC, wat breng jij...?

    Meer informatie is te vinden op: www.vtcbeachvolleybal.nl